Vergoeding

In 2001 ben ik afgestudeerd aan de UvA als psycholoog. Na ruim 20 jaar ervaring als psycholoog, gedragsdeskundige en coach ben ik nu ook afgestudeerd en geregistreerd GZ-Haptotherapeut.

 

Als GZ-Haptotherapeut ben ik lid bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH). Een consult haptotherapie wordt in veel gevallen deels vergoed door je zorgverzekeraar. Vanuit je aanvullende pakket. Bij twijfel kijk even op de site van je verzekeraar. Op de vergoedingenlijst van de VVH staat ook een overzicht van zorgverzekeraars die haptotherapie in hun pakket hebben opgenomen. 

Tarieven

Individuele begeleiding particulieren

- € 95,- per uur (BTW-vrij), deels vergoed door aanvullende verzekering.

 

Zakelijke klanten, via werkgevers

- neem contact op voor een offerte op maat, we stellen dan samen het aantal gesprekken vast.

 

Stellen begeleiding

- € 175,- per anderhalf uur (BTW-vrij), deels vergoed door aanvullende verzekering.

 

Facturering vindt maandelijks plaats. De factuur dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Afspraken die niet tenminste 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden voor 75% in rekening gebracht.

Beroepsvereniging

Ik ben lid bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH). Zij beheert het register van erkende GZ-haptotherapeuten en ziet toe op naleving van de kwaliteitseisen. Als lid van de Vereniging van Haptotherapeuten val ik ook onder de klachtenregeling die voor onze beroepsgroep is opgesteld. Voor meer informatie hierover verwijs ik naar de website van de VVH.