Over mij


Ik ben opgeleid als psycholoog en trainer aan de UvA. Daarna heb ik vol energie het bedrijf Spijkman overgenomen en dat samen met mijn compagnon in twaalf jaar tijd uitgebouwd tot een sterk merk voor organisatieadvies, training en coaching.

Nu ben ik sinds 2022 mijn eigen praktijk begonnen waarin ik mijn achtergrond als psycholoog, (bedrijfs-)coach en haptotherapeut combineer. Omdat ik denk dat we méér zijn dan cognitie.

Haptonomie, wat brengt het mij?

Vroeger leerde ik om sterk en zelfstandig te zijn. Mijn omgeving zorgde ervoor dat ik mooie kwaliteiten ontwikkelde, zoals een grote durf en daadkracht. Totdat mijn lijf hele andere dingen aangaf en ik eigenlijk niet wist hoe ik daarnaar moest luisteren. Wat wilde ik nu zelf eigenlijk? Mocht ik kwetsbaar zijn? Inmiddels ben ik zachter naar mijzelf, mag ik mij laten raken en mag ik zelf kiezen voor wat goed voor mij is.

 

En nee, dit gaat niet altijd even vlekkeloos. Struikelend zoek ik de verbinding op als ik het moeilijk heb en dat helpt. Zo ontstaat mijn werkelijke stevigheid en vitaliteit om het leven voluit te leven.

In Otio

Tijd om te mijmeren, te vertragen, afstand te nemen van het dagelijkse (denk)werk. Een vacuüm van rust en vrije ruimte, zodat je daarna weer in staat bent helder en bewust te voelen en te weten: In Otio.


Samen in otio, op onderzoek gaan en ontdekken wat er speelt is waar ik op ‘aan’ ga. Ik bied je een veilige plek, waarin we samen de koers bepalen en aan de slag gaan. Dat is confronterend, leuk, ongemakkelijk én inspirerend. Maar altijd omgeven met een flinke dosis humor en nuchterheid.


Cindy Sip Koole

Ervaringen

Heleen, 43 jaar


“Ik vond het fijn dit pad met jou te bewandelen. Ik voel mij heel veilig bij jou om kwetsbaar te zijn en mij open te stellen. Ik voel hoe ik gegroeid ben”

Kris, 32 jaar


“De billentruc werkte

als een dolle!

Bedankt!”Vincent, 46 jaar


“Altijd fijn om bij je geweest te zijn. Je hebt echt een ongelooflijk bijzonder vak. Nu ben ik aan de bak: oefenen met wat we besproken hebben”


Ervaringen

Francis, 38 jaar


“De presentatie ging veel beter dan verwacht! Ik had mijn tekst goed voorbreid, maar door de sessie met jou stond ik er nu echt en kon ik de zaal zichtbaar ontroeren”

Davis, 45 jaar


“Na al het praten bij de psycholoog vind ik het fijn dat ik nu in beweging mag en kan. Het voelt zo spannend, maar ik durfJeroen, 51 jaar


“Jij neemt genoegen, bij jou kom ik er niet mee weg. Confronterend”